RESTAURANT ORCHIDEE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Orchidee. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 12:02 Het eten is altijd lekker en smaakvol. Bezorging is binnen de tijd en het personeel en service zijn goed. Bedankt voor het persoonlijk bericht.
17 jan 2023 om 10:40 Good food, generous portions. I have been ordering food from this restaurant for some time now and I will definitely continue. PS. I recommend fried banana for the desert.
14 jan 2023 om 21:11 Persoonlijke leuke service :) Keurig op tijd en vriendelijke man. Eten zeer smaakvol en vooral veel! Echt een aanrader Groetjes!
1 jan 2023 om 20:08 Heerlijk gegeten! Prijs/kwaliteit verhouding is top bij Orchidee. Ook nog een leuk berichtje op de verpakking erbij, super.
30 dec 2022 om 19:48 Het eten was goed, de bezorging erg vriendelijk en het persoonlijk berichtje, maakt het helemaal af.
29 dec 2022 om 19:47 Eten was heerlijk!
24 dec 2022 om 1:27 Eten was henels goed. Heerlijk
23 dec 2022 om 21:40 Lekker eten vult goed
18 dec 2022 om 20:15 Netjes optijd altijd snel bezorgd ruimeporties, Heerlijk mals vlees , garnalen vond ik wat minder beetje taai
11 dec 2022 om 22:26 Het eten was lekker, het was op tijd geleverd en het was nog warm en vers. Alleen ik vond dat er te weinig garnalen in de gerechten waren in vergelijking met wat op de foto's. In de bami en rijst waren er erg weinig garnalen.
10 dec 2022 om 19:56 eten was niet te vreten , cha sieuw leek er niet eens op . vlees was droog , taai , een en al zeen . veel te zout terwijl dat vlees juist iets zoetig moet zijn . hoort ook een saus bij te zitten . Nooit meer daar bestellen . SMERIG !
10 dec 2022 om 15:58 Het eten was helelemaal niet lekker , kip smaakte heel vies en niet vers! En het was erg pittig en zoutig. Heb alles weg moeten gooien! Voor mij zeker geen tweede keer!